Accommodatie dicht bij Van de Velde NV in Schellebelle

 

B&B Eiland is gevestigd in Wetteren en is de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bezoeken aan Van de Velde NV in Schellebelle. Waan jezelf even helemaal van de wereld in de ruime suites en kamers en verwen jezelf met een aantal uurtjes ontspanning in de privé-wellness. De B&B is de perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen en enkele dagen uit de ratrace te stappen.

 

Accommodatie dicht bij Van de Velde NV in Schellebelle

© Eiland.be

 

Kamers
B&B Eiland beschikt over twee luxekamers en één suite, die genoemd zijn naar de bestemmingen die het hart van de eigenaars hebben gestolen.

Ko Chang
Ko Chang combineert het plezier van uitgestrekte stranden met de pracht en praal van bergen en bossen. Het is het absolute paradijs in Thailand met ongerepte natuur en klaterende watervallen, waar relaxen een levensstijl is.

In de B&B biedt Ko Chang je een panoramisch zicht op de tuin en de wijde omgeving. De suite, gelegen op de tweede verdieping, bestaat uit een slaaphoek waar een boxspring voor de perfecte nachtrust zorgt, een apart toilet, een salon met minibar en een bureau. De absolute highlight van deze suite is het design duobad dat strategisch onder de dakvensters werd geplaatst, voor een ontspannen bad met uitzicht op de sterren.

Key West
Key West wordt gekenmerkt door de turquoise zee en de stralend witte stranden. Deze bruisende eilanden staan garant voor een tolerante en open levenshouding. Schelpvormige architectuur en een flamboyante, levendige culturele gemeenschap vormen de hoekstenen van dit fijne paradijs in Florida.

Op de eerste verdieping van de B&B kan je vanuit Key West genieten van het uitzicht op de tuin. In de knusse slaaphoek vind je naast een boxspring een zithoek met minibar, een bureau en een design duobad. De kamer heeft ook nog een afgescheiden toilet en wastafel.

 

Accommodatie dicht bij Van de Velde NV in Schellebell

© Eiland.be

 

Texel
Met dertig kilometer zandstrand staat dit Waddeneiland garant voor een succesvolle strandvakantie. Geen strandliefhebber? Dan kan je verdwalen in de unieke natuurgebieden.

Recht tegenover Key West in de B&B vind je de praktisch ingerichte luxekamer, Texel. In de slaaphoek rust je lekker uit op een boxspring. In de zithoek met bureau kan je een heerlijk drankje nuttigen. Uitrusten doe je in het afgescheiden design duobad met sfeerverlichting.

Wellness
Als je helemaal tot rust wil komen, kan je een wellnessarangement bij je overnachting boeken. Je geniet dan niet alleen van 2,5 uur sauna maar ook van een combinatiekorting van 30 euro. In de Finse sauna valt de last van alle dagen van je schouders en zweet je letterlijk de zorgen uit je lichaam. Voel het kalmerende water je omringen in het zwembad. In de jacuzzi vervoeren de bubbels je naar verre oorden. De infrarood cabine biedt een heilzame werking op je gespannen spieren door een combinatie van behaaglijke warmte, zilte waterdamp en ABC-infraroodspectrum. De lucht, verrijkt met mineralen uit natuurlijke zoutsteen, is een weldaad voor huid, luchtwegen en geest. Na deze sessies zal je je herboren voelen.