Reglement Privé-Wellness

headerafbeelding

Wij vinden uw hygiëne en veiligheid belangrijk

Onze ‘Lazy Lizard’ geeft u enkele tips hoe u deze wellness kunt bezoeken. Hou u ook aan enkele hygiëne- en veiligheidsregels, zodat u en de gebruikers na u de faciliteiten optimaal kunnen genieten.

De wellnesszone is een schoenvrije zone. Gelieve eerst te douchen alvorens de toestellen te gebruiken. Ook na elk bezoek aan sauna of infra-rood dient u een douche te nemen. De badhanddoek kunt u gebruiken om u af te drogen, de hamamdoek gebruikt u in de saunacabine. Gelieve ook een handdoek te leggen in de relaxzetels.

Indien gewenst kunt u zich eerst ontspannen in de sauna. Gelieve niet met het blote lichaam op de banken te gaan zitten, maar steeds op de hamamdoek, ook met de voeten. Opdat u niet onwel zou worden, moet u na een sessie (maximum 15 minuten) een koude douche nemen en even rusten.

Tussendoor kunt u gebruik maken van de jacuzzi en het zwembad. Omwille van hygiënische redenen vragen we om geen badkledij te dragen in de jacuzzi. Dit is van belang om de zuiverheid en de kwaliteit van het water te behouden. Drank en voeding worden genuttigd in de relaxruimte, niet in de baden. Het is ook verboden producten in de baden te doen. Voor uw eigen veiligheid is het verboden om te duiken in het zwembad. Het zwembad is voorzien van tegenstroom.

Daarna kunt u in de sauna opnieuw relaxen volgens de Finse traditie. U kunt luisteren naar rustgevende muziek en zelf kiezen bij welke heerlijke geur u wilt ontspannen. Er is ook de mogelijkheid om op te gieten. Opdat u niet onwel zou worden, moet u na een sessie (maximum 15 minuten) een koude douche nemen en even rusten. U kunt zich daarna ook scrubben met zout.

Afsluiten doet u het beste met de infrarood cabine. Deze biedt een heilzame, drievoudige werking van een behaaglijke warmte, ABC-infraroodspectrum en zilte waterdamp. De lucht wordt er verrijkt met mineralen uit natuurlijke zoutsteen en is een weldaad voor uw huid, luchtwegen en geest. Ook hier vragen we u om de hamamdoek te gebruiken en kunt u ook uw favoriete aroma kiezen. Een sessie duurt opnieuw maximum 15 minuten en daarna mag u warm douchen.

Deze wellness is een rookvrije ruimte. Voor een sigaret of wat extra afkoeling kunt u terecht op het terras.

Onze Lazy Lizard houdt het liever droog, doch voor u is een drankje en een hapje inbegrepen. U vindt het terug op het aanrecht. Gelieve het niet te nuttigen in de baden, maar in de relaxruimte of op het terras. Alles wat extra uit de koelkast genomen wordt, wordt aangerekend na de wellnessbeurt.

Tips van onze Lazy Lizard voor een optimale wellness-ervaring

  1. Reinigende douche (badhanddoek voor de douche, hamamdoek voor de toestellen)
  2. Finse sauna (15’) + afkoelende douche + rusten
  3. Jacuzzi (zonder badkledij) en zwemmen
  4. Finse sauna (15’) + afkoelende douche + scrubben + rusten
  5. Jacuzzi (zonder badkledij) en zwemmen
  6. Infrarood (15’) + warme douche + rusten

Wij wensen u een aangenaam en rustgevend verblijf.