Ontspannen na een bedrijfsbezoek aan Inex in Bavegem

 

Heb je altijd al eens willen weten hoe yoghurt en andere melkproducten worden gemaakt? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Inex NV. Inex NV is een zuivelfabriek in Bavegem en bestaat al sinds 1898. Inex NV ontwikkelt zuivelproducten die vervaardigd zijn van grondstoffen van eigen bodem en uit eigen streek. De melk die gebruikt wordt, is weidemelk. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar en minstens 6 uur per dag in de weide staan. Een fijn gegeven!

 

Ontspannen na een bedrijfsbezoek aan Inex in Bavegem

© Eiland.be

 

Moet je voor een bezoek aan Inex NV van ver komen? Combineer je bezoek dan met een verblijf in een Bed & Breakfast van Eiland in Wetteren!

B&B Eiland
Eiland heeft in haar B&B 3 suites met elk een thema: Texel, Ko Chang en Key West. Elke kamer beschikt over een duobad en is voorzien van een ruime tweepersoons boxspring, flatscreen TV, gratis WiFi, zithoek en minibar. Na een dag op pad te zijn geweest, kun je in deze kamers dus heerlijk ontspannen en lekker (samen) badderen! De kamers Key West en Ko Chang hebben ook nog eens uitzicht over de prachtige tuin van de B&B.

Na een nachtje heerlijk geslapen te hebben, wil je de dag natuurlijk beginnen met een goed ontbijt! Dat zit bij de prijs voor bovengenoemde kamers inbegrepen. Bij het ontbijt wordt gebruik gemaakt van streekproducten uit de directe omgeving. Ook kunt u genieten van een heerlijk kopje thee of koffie.

De prijzen voor de kamers inclusief ontbijt liggen tussen de € 105 en € 155 Euro.

Wellness
Wil je nog een stapje verder gaan qua ontspanning? Boek dan ook nog het wellness-arrangement erbij en krijg een korting van 30 euro.

De wellness beschikt over een Sanarium. Dit is een soft-stoombad met milde stoom. De temperatuur is 55 graden. Verder kun je nog kiezen uit 6 aromatherapieën.

Het Sanarium kan ook dienen als Finse sauna met een temperatuur tussen de 90 en 100 graden. Zin in een opgieting? Ook dat is mogelijk! Bij een opgieting worden oliën verdeeld over de saunakachel. De dampen die daarbij vrijkomen worden door de ruimte verspreid door te zwaaien met een handdoek of waaier. Dit zorgt voor een verdiepende sauna-ervaring.

Naast het Sanarium en de Finse sauna beschikt de wellness ook nog over een binnenzwembad met tegenstroom, een jacuzzi met hydromassage, regendouches en een infraroodcabine met de optie om zout te vernevelen. De infraroodcabine is de perfecte afsluiting van je wellness-sessie. Het heeft een heilzame werking voor je huid, spieren, luchtwegen en geest.

 

Ontspannen na een bedrijfsbezoek aan Inex in Bavege

© Eiland.be

 

Omgeving
Je kunt in de omgeving van de B&B heerlijk wandelen en fietsen. Ga bijvoorbeeld voor een bezoek aan een rozenkwekerij, een wandeling langs de Schelde of een dag winkelen of een citytrip in één van de naburige steden zoals Gent, Aalst of Dendermonde.

Kortom: de B&B is de ideale uitvalsbasis na een bezoek aan Inex NV. Kom tot rust in de natuur, laat je onderdompelen in de luxe kamers en wellness, en geniet van de heerlijke streekproducten van Wetteren en omstreken. Reserveer snel en kijk uit naar dit fijne bezoek!